UK Visa SELT Exams

Jelentkezésnél a A43BBD promóciós kód használatával kedvezményt kapsz!

Vizsgaszintek: A1, A2, B1, B2, C1

Az Egyesült Királyságba történő vízumigényléshez és bevándorláshoz 2021. január 1-től a bevándorlási célnak megfelelő szintű vizsga letétele szükséges, ha üzletemberként, kutatóként, munkavállalóként, tanulóként, egyházi személyként, sportolóként, házastársként vagy családtagként szeretnél vízumot, tartózkodási engedélyt, esetleg állampolgárságot szerezni az Egyesült Királyságban.

A vízum típusától függően kettő (Speaking, Listening) vagy négy (Speaking, Listening, Reading, Writing) készségből kell letenned a vizsgát.
Az írásos vizsgarészek számítógép-alapú tantermi vizsgák (Budapesten a Fulbright Prometric-nél), a szóbeli kommunikáció pedig online interjú formájában történik élő vizsgáztatóval. A vizsga eredménye már 5 munkanapon belül hozzáférhető.
A vizsga eredménye korlátlan ideig érvényes.

A sikeres SELT vizsgázók ingyenesen, vízumkérelmük elbírálásának eredményétől függetlenül megkapják a LanguageCert International ESOL bizonyítványt is (ami megfelel a normál nyelvvizsgának), ehhez a csak szóbeli készségekből vizsgázóknak átlagos 60%, a négy készségből vizsgázóknak átlagos 50% eredményt kell elérniük.

Jelentkezz a logóra kattintva, és használd a A43BBD kódot a kedvezményedért!